https://avaliha.ir

اولی ها آشپزیترفند های کیک خانگی
شناسه خبر :103112
پنجشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۹
279 بازدید
پ

ترفند های کیک خانگی بهترین راه برای آب کردن شکلات، روش بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم بخار آب است.در این روزها بازار درست کردن کیک و شیرینی خانگی بسیار و بیشتر بانوان علاقه دارند که به مراسم های گوناگون، دست به کار شوند و کام خانواده را شیرین کنند.فارغ از کیفیت مناسب مواد اولیه […]


ترفند های کیک خانگی

بهترین راه برای آب کردن شکلات، روش بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم بخار آب است.در این روزها بازار درست کردن کیک و شیرینی خانگی بسیار و بیشتر بانوان علاقه دارند که به مراسم های گوناگون، دست به کار شوند و کام خانواده را شیرین کنند.فارغ از کیفیت مناسب مواد اولیه و بهداشتی بودن آن ها، تهیه انواع شیرینی در منزل مقرون به صرفه تر خواهد بود. ولی بعضی از بانوان با وجود تلاش و علاقه زیاد، با شیرینی یا کیک هایی درست می کنند که ظاهر زیبایی ندارند.حتماً شیرینی پزی نیز مانند هر هنری، ریزه کاری هایی دارد که رعایت آن ها باعث نتیجه ای عالی است. در ادامه به ترفند های کیک خانگی می پردازیم:* پیش از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کرده تا گرم شود.* آرد را قبل از استفاده 3 تا 4 بار الک کنید تا هوا گرفته و کیک به خوبی پف کند* بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خواص خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد مخلوط نکنید.* برای پف کردن خوب سفیده، مواد را در یک جهت ترکیب کنید.* سفیده را باید تا مقداری هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک خواهد شد.* اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید،زمان ترکیب کردن با هم زن دستی سریعتر سفت می شود.* برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.* هیچوقت کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.* اگر کیک شما سوخت بگذارید تا به طور کامل سرد شود بعد قسمت های سوخته را با چاقو تراشیده و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا بپوشانید قبل از تهیه کیک، حتما تخم مرغ را حداقل دو ساعت از یخچال بیرون گذارید. در واقع سرمای زیاد تخم مرغ، باعث می شود کاملا با دیگر مواد مخلوط نشود و پخت کیک به خوبی صورت نگیرد. قبل از پخت کیک، حتما فر را گرم کنید.در این صورت مایه کیک فورا گرما را جذب کرده و مسیر پخت و پُف کیک بهتر می شود. اگر دوست دارید تکه های شکلات، کشمش و… را به مایه کیک اضافه کنید، حتما آن ها را به آرد آغشته کنید. این راه باعث جلوگیری از فرو رفتن مواد به ته قالب می شوند.وگرنه مزه شوری با شیرینی غیر قابل تصور است اما افزودن نمک به مقدار سر قاشق چایخوری به مایه کیک، علاوه بر این که طعم کیک را بهتر می کند، در حفظ کیک نیز تأثیر دارد.

ترفند های کیک خانگی – رعایت مقدار مواد لازم برای کیک خانگی

همبنطور ترتیب ترکیب کردن مواد با یکدیگر را از یاد نبرید .بعد از پخت کیک، بلافاصله آن را از قالب بیرون آورده و روی سطحی گریل بگذارید. در این صورت، گرما سریع از کیک بیرون رفته و روند پخت توقف می یابد.این راه برای تهیه کیک نرم بسیار مهم است. حتما آرد و دیگر مواد خشک همانند پودر کاکائو را الک کنید. از طرفی غالبا توصیه می شود بکینگ پودر نیز همراه آرد الک و به مواد اضافه شود و هرگز به تنهایی و یک باره به مایه کیک افزوده نشود.اگرچه هم زدن زیاد مواد اولیه کیک یکی از ضروری ترین توصیه های شیرینی پزی است اما باید متوجه باشید که بیش از حد نیاز لازم نیست و به خصوص پس از افزودن آرد، تنها در حد مخلوط کردن کافی است. گلوتن موجود در آرد باعث می شود در صورت هم زدن زیاد، مایه حالت لاستیکی پیدا کند.اگر در میانه تهیه کیک یا شیرینی باید تخم مرغ دیگری را اضافه کنید، حتما جداگانه آن را مخلوط کنید و به بقیه مواد اضافه کنید. قالب را خیلی پر نکرده؛ دو سوم حجم آن کافی است . از کره نرم اما ذوب نشده برای چرب کردن کف و دیواره های قالب مصرف کنید.هیچوقت در زمان پخت کیک در فر را باز نکنید.این نکته درباره بعضی شیرینی ها هم صادق است. برای اینکه سفیده تخم مرغ به خوبی حالت پف کرده داشته باشد؛ ابتدا باید تخم مرغ، دو ساعت قبل از استفاده در دمای محیط قرار گرفته باشد. حتما ظرف خشک انتخاب کنید و مقداری زرده با آن مخلوط نشود. همینطور اظافه کردن مقداری نمک و چند قطره آب لیمو نیز در نتیجه بهتر، موثر است. در نهایت به یاد داشته باشید در زمان مخلوط کردن آن با دیگر مواد، به شدت آن ها را هم نزنید.برای جلوگیری از تغییر رنگ و سوختگی کارامل، بلافاصله پس از این که شکر طلایی شد، آن را از روی اجاق بردارید و سریع در ظرفی از یخ فرو ببرید. اگر اجازه دهید ظرف خود به خود خنک شود، همان گرمای موجودهم سبب تغییر رنگ کارامل می شود. همچنین افزودن چند قطره گلوکز در اول پخت نیز باعث جلوگیر از شکرک زدن کارامل می شود.قبل از اینکه شروع به پخت و تزیین هر کیکی بکنیم چند نکته ی مهم و در عین حال ساده را باید در نظر داشته باشیم.

1.همیشه دستور کیکی یا شیرینی را که تصمیم داریم بپزیم از اول تا آخر کاملا می خوانیم، اطمینان حاصل کنیم که همه مواد لازم را دراختیار داریم.

2. هیچ زمانی سعی نکنیم که مواد دیگری را جایگزین برخی از مواد کنیم.

3. تمام مواد را یک ساعت پیش از پخت در آشپزخانه گذاشته تا همه ی مواد هم دما شوند.

4. مواد را به دقت وزن کنید.

5. حدود یک ربع قبل از پخت فر را روشن کنیم.

6. هیچوقت در فر را پیش از اینکه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد باز نکنیم چون پف کیک می خوابد.

7. یک کیک زمانی مطمئنن پخته است که به اندازه ی کافی پف کرده باشد و روی آن طلایی شده باشد و کیک تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

    ترفند های کیک خانگی – دلایل پف نکردن کیک خانگی

    اندازه گیری مایع ها به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد است)

    مقدار مخلوط کردن مواد کم یا بیشتر از معمول بوده است.

     دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.

    زمان مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.

     کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.

    بکینگ پودر مورد استفاده کم یا قدیمی بوده است.

     میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.

     اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.

    پیش از آنکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.

    پ
    نظرات و تجربیات شما
    نام:
    ایمیل:
    سایت شما:
    * نظری شما:

    قوانین ارسال نظر
    قوانین ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.