آرایش صورت سلامت پوست سلامت مو
آموزش انواع غذاها آموزش شیرینی پزی غذاهای رژیمی
آهنگ پیشواز ایرانسل آهنگ پیشواز رایتل آهنگ پیشواز همراه اول
اخبار بین المللی اخبار پزشکی اخبار تکنولوژی اخبار جامعه اخبار حوادث اخبار سیاسی اخبار علمی و آموزشی اخبار فرهنگی و هنری اخبار گوناگون اخبار ورزشی تصاویر خبری تیتر روزنامه
اس ام اس خنده دار اس ام اس عاشقانه اس ام اس مناسبتي
مهارت های زندگی هنر در خانه
بازیگران بزرگان و مشاهیر خوانندگان ورزشکاران
روانشناسی
ترول خنده دار
مد و مدگرایی
روانشناسی زناشویی روانشناسی کودکان مشاوره خانواده
بارداری و زایمان دانستنی های جنسی دانستنی های قبل از ازدواج
دنیای بازیگران
اخبار پزشکی بهداشت بانوان بیماری ها و راه درمان پیشگیری بهتر از درمان تغذیه سالم داروهای گیاهی و طب سنتی
سوپر استارها عکس اجتماعی عکس بازیگران عکس حوادث عکس حیوانات عکس خوانندگان عکس طنز عکس عاشقانه عکس ورزشی
اخبار علمی گزارش های علمی گیاهان ، حیوانات و آکواریوم
فال روزانه
اخبار فرهنگی و هنری دنیای بازیگران سریال شعر و ترانه فیلم هنر و هنرمند
بچه های سالم تعلیم و تربیت خلاقیت در کودکان رفتار از کودکی تا نوجوانی روانشناسی کودکان
احکام دینی اصول و فروع دین اعمال مستحبی داروخانه معنوی
اخبار ورزشی
کلیپ اجتماعی کلیپ حوادث کلیپ حیوانات کلیپ خنده دار کلیپ سرگرمی کلیپ عاشقانه کلیپ هنرمندان

قند آبمیوه خطر ابتلا به سرطان را زیاد می کند

قند آبمیوه خطر ابتلا به سرطان را زیاد می کندReviewed by مریم قدیری on Jul 11Rating:

قند آبمیوه سرطان زاست

طبق پژهش جدیدی که در نسخه آنلاین ژورنال BMJ منتشر شده است ، قند موجود در نوشیدنی های میوه ها ، آب میوه های طبیعی و مخصوصا معجون های میوه ای به طور غیر قابل قبولی بالاست.

آب میوه ­ها ومعجون­ های میوه ­ای شیرین دارای مقادیر بسیار بالایی از قند آبمیوه هستند . بار دیگری که خواستید به جای نوشابه­ غیر الکلی (سودا) ،

معجون میوه­ ای سالمی را به کودکان بدهید به خاطر داشته باشید که این معجون حاوی 13g/100ml معادل 2/5 قاشق چایخوری در 3/5 اونس ماده­ غذایی ؛ قند می­ باشد .

این میزان از قند آبمیوه دو سوم تا نیمی از میزان قند مجاز کودک را شامل خواهد شد .

قند آبمیوه سرطان زاست – میزان قند مصرفی در نوجوانان و جوانان در کشور های مختلف

طبق گزارش بخش سلامت دانشگاه ییل ، هر آمریکایی روزانه 22 قاشق چایخوری شکر ، علاوه بر آنچه در مواد غذایی موجود است را ، مصرف می­ نماید .

در مورد نوجوانان مصرف قند اضافه به 34 قاشق چایخوری می­ رسد .

 یک قوطی 12 اونسی نوشابه غیر الکلی حاوی 10 قاشق چایخوری شکر می­ باشد .

طبق توصیه­ انجمن قلب آمریکا (AHA)  میزان مصرف قند مجاز برای کودکان ، 4-3 قاشق چایخوری و در نوجوانان 5 قاشق چای خوری می ­باشد .

 در کشور بریتانیا طبق توصیه­ سرویس سلامت ملی (NHS)  میزان مجاز مصرف قند برای کودکان 6-4 ساله 19 گرم (کمتر از 4 قاشق چایخوری) ،

برای کودکان 10-7 ساله ، 24گرم (کمتر از 5 قاشق چایخوری) است .

قند آبمیوه

قند آبمیوه سرطان زاست – آبمیوه جایگیزین سالمی برای کودکان است ؟

 از آنجا که آگاهی عمومی در مورد تأثیر نوشیدنی­ های شیرین بر افزایش وزن و پوسیدگی دندان ها افزایش یافته ،

بسیاری از افراد به آب ­میوه ­ها و معجون­ های میوه ای به عنوان جایگزین سالمی برای سودا ، چای سرد و دیگر نوشیدنی ­ها روی آورده ­اند .

حتی آب میوه­ های 100% طبیعی نیز همان طور که به نظر می ­رسد بدون قند محسوب نمی ­شود .

آکادمی پزشکی کودکان آمریکا توصیه کرده است که به نوزادان زیر 6 ماه آب میوه داده نشود 

طبق توصیه این آکادمی، مصرف آب میوه در کودکان 6-1 ساله نباید از6-4 اونس معادل نصف تا سه چهارم یک فنجان تجاوز کند .

 میزان مصرف مجاز برای کودکان 7 تا نوجوانان 18 ساله، 12-8 اونس یا معادل 2-1فنجان توصیه شده ­است .

قند آبمیوه سرطان زاست – سنجش میزان قند موجود در آبمیوه

 پژوهشگران دانشگاه  لیورپول و دانشگاه لندن بریتانیا ، میزان قند درهر 100ml (تقریبا 3/5 اونس) نوشیدنی­ های زیر را سنجیده اند :

آب میوه­ ها ، آب میوه­ای 100% طبیعی و معجون­ های میوه ­ای که مخاطب آن­ها کودکان است .

سنجش میزان قند بر اساس مشخصات ذکر شده روی جعبه این نوشیدنی­ ها صورت گرفت .

 محققین، میزان میزان قند آزاد در 203 جعبه با سایز بندی استاندارد (200ml یا حدود 7 اونس) 

و از برند­ های نوشیدنی بریتانیایی وسایر فراورده­ های موجود در فروشگاه ­ها را، بررسی کرده اند .

 قند­های آزاد شامل گلوکز ، فروکتوز ، ساکاروز ، وقند مورد مصرف روزانه می ­باشد

که توسط تولید کننده به محصول اضافه می ­شود

و نیز شامل قند­ های طبیعی موجود در عسل ، شهد­ها، آب میوه ­ها و کنستانتره­ های آب میوه است .

اگرچه فروکتوز به طور طبیعی در میوه وجود دارد اما وقتی به عنوان نوشیدنی مصرف شود مانند دیگر انواع قند سبب ایجاد پوسیدگی خواهد شد .

قند آبمیوه سرطان زاست – قند های طبیعی موجود در میوه ها و سبزیجات

 قند­ های طبیعی دیگری در میوه­ ها وسبزیجات وجود داردند که بدن به روش متفاوتی آن­ها را متابولیزه می ­کند که جهت محدود کردن انرژی دریافتی کاربردی هستند .

این قند­ها مشمول مطالعه نشدند.

محتوای شکر موجود در نوشیدنی­ها از 0 تا 16 گرم در 100ml هستند که میزان متوسط آن 7 گرم در 100ml یا حدود 1/5 قاشق چایخوری می باشد .

میزان شکر در آب میوه­ ها و معجونهای میوه ای خالص به ­طور چشمگیری افزایش می­ یابد .

قند آبمیوه سرطان زاست – قند موجود در آبمیوه ها

میانگین محتوای قند موجود در 21 آب میوه­ ای که در مطالعه مذکور بررسی گردید

10/7 گرم در 100ml یا بالغ بر 2 قاشق چایخوری و در 24 معجون میو­ه ­ای 13 گرم در 100ml یا بالغ بر 2/5 قاشق چای خوری بود .

بیش از 40% محصولات حاوی 19 گرم یا حدود 4 قاشق چای خوری قند آزاد بودند

که این میزان حداکثر میزان مصرف مجاز قند در کودکان محسوب می گردد .

حدود 78 محصول حاوی شیرین کننده­ های بدون کالری مثل آسپارتام بوده اند .

با این­که این شیرین کننده­ ها ایمن تلقی می شوند ،

کارشناسان سلامت بر این باورند که این مواد سبب نمی ­شود که جوانه­ های چشایی کودکان به رژیم غذایی با میزان پایین قند عادت کند .

قند آبمیوه سرطان زاست – جمع بندی کلی درباره قند آبمیوه

طبق یافته­ های این مطالعات ، پژوهش­گران به جمع­ بندی زیر رسیدند :

  •   به­ جای مصرف آب میوه ، میوه مصرف کنید.
  • آب میوه را با آب رقیق کنید یا از آب میوه­ های شیرین نشده استفاده کنید و مصرف آن را به زمان وعده ­های غذای اصلی محدود سازید.
  • مصرف این نوشیدنی ­ها را به 150ml در روز یا کمی بیشتر از 5 اونس کاهش دهید.
  • لازم است با اقدامات پیشگیرانه دولتی، تولید کنندگان، اضافه کردن قند­های غیر لازم را به آب میوه­ ها متوقف سازند.

 از دکتر Simon Capewell  پرسیده شد با توجه به یافته­ های مطالعه آیا لازم است که میزان مصرف میوه­ ها را نیز کاهش دهیم یا خیر ؛

ایشان گفتند :

 خیر ؛ میوه برای سلامتی مفید است همچنین سبزیجات . ما قطعا توصیه می­ کنیم میوه­ و سبزی­جات به صورت نا محدود مصرف شود.

میوه کامل در مقایسه با آب میوه میزان فیبر بالایی دارد و در مقایسه با آب میوه زمان بیشتری طول می­ کشد که میوه خورده شود.

شواهدی در دست است که نشان می­ دهد بدن میوه کامل را به روش متفاوتی متابولیزه می­ کند

و انرژی دریافتی حاصل از مصرف میوه را بهتر از زمانی که آب میوه نوشیده می­ شود تنظیم می ­کند.

یکی از محدودیت­های مطالع این بود که پژوهش­گران تنها محصولاتی را مورد مطالعه قرار دادند که در فروشگاه­ها موجود بود.

ممکن است نوشیدنی­های جایگزینی با محتوای قند کمتر وجود داشته باشد.

قند آبمیوه سرطان زاست _ تحقیقات علمی درباره سرطان 

 نتایج یکی از تحقیق های علمی نشان می‌ دهد که قند موجود در آبمیوه با خطر ابتلا به سرطان مرتبط می باشد .
بررسی‌ های انجام شده حاکی از آن است مصرف میزان قابل توجهی از آبمیوه می‌ تواند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد .

همچنین پیش تر از این تحقیقات ، محققان به ارتباط بین مصرف هر نوع نوشیدنی حاوی قند و احتمال ابتلا به این بیماری پی برده بودند .

قند آبمیوه سرطان زاست – ارتباط بین قند و سرطان

در این مطالعه محققان فرانسوی به ارتباط خاص بین قند و سرطان پی بردند .

نوشیدنی‌ های حاوی قند از جمله نوشابه و نوشیدنی‌ های انرژی‌ زا با چاقی در ارتباط هستند

که خود عامل موثر در بروز بیماری سرطان است، هرچند در این بررسی محققان فرانسوی اظهار داشتند

دلایل دیگری وجود دارد که نشان می‌دهد قند در خطر ابتلا به سرطان نقش دارد .

همچنین در این بررسی آمده‌ است : مصرف آبمیوه همچون دیگر نوشیدنی‌ های حاوی قند

با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط است و عامل اصلی این ارتباط مواد قندی می باشد .

به گفته محققان فرانسوی کاهش مصرف تمامی انواع نوشیدنی‌ های حاوی قند در کنار اعمال محدودیت

در تبلیغات این محصولات و اخذ مالیات می‌ تواند در کاهش تعداد مبتلایان به بیماری سرطان موثر باشد .

محققان فرانسوی با بیان اینکه نمی‌ توان با قطعیت اظهار داشت

که مواد قندی عامل ابتلا به سرطان هستند ، تاکید بر این دارند که :

لازم است تحقیقات بیشتری در این رابطه انجام شود .

همچنین مکانیزم‌ های زیست‌ شناختی دیگری از قبیل تاثیر مواد قندی بر چربی احشایی ذخیره شده اطراف اندام‌ های حیاتی

همچون کبد و پانکراس ،

سطح قند خون و شاخص‌ های التهابی وجود دارد که تمامی آن‌ها با خطر سرطان در ارتباط می باشند .

مطالب مرتبط