https://avaliha.ir

اولی ها آموزش انواع غذاهاطرز تهیه کلم پلو
شناسه خبر :102315
جمعه, ۲۲ فروردین ۱۳۹۹
2937 بازدید
پ

طرز تهیه کلم پلو باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه آموزش انواع غذاها مطلبی را در رابطه با کلم پلو در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید . طرز تهیه کلم پلو – مواد لازم برای تهیه کلم پلو  برای 7-6 نفر برنج 4 پیمانه گوشت سر دست […]


طرز تهیه کلم پلو

باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه آموزش انواع غذاها مطلبی را در رابطه با کلم پلو در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید .

کلم پلو

طرز تهیه کلم پلو – مواد لازم برای تهیه کلم پلو  برای 7-6 نفر

برنج 4 پیمانه
گوشت سر دست یا ران بی استخوان 800 گرم
پیاز، ریز خرد شده 1 پیمانه
روغن 1/3 پیمانه
زرد چوبه 1/2 قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده 4 قاشق سوپخوری
کلم برگ 750-800 گرم
کره 100 گرم

طرز تهیه کلم پلو – مراحل آماده سازی و طبخ کلم پلو

  • برنج را حداقل از 2 ساعت قبل خیس کنید.
  • گوشت را قیمه ای خرد نمایید .
  • نیمی از پیاز با دو قاشق سوپخوری روغن در قابلمه متوسط را روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی گردد . گوشت را اضافه نمایید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و آب آن کشیده شود. زردچوبه را بریزید و آب گرم اضافه نمایید تا روی گوشت را بپوشاند. حرارت را ملایم کنید ، درب قابلمه را ببندید تا گوشت بپزد و آب آن کشیده شود. اواخر پخت گوشت، 1/2 قاشق مربا خوری نمک و 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده اضافه نمایید .
  • کلم را خرد کنید و شستشو دهید . بعد از آن 10 دقیقه در آب سرد خیس کنید و در صافی بریزید.
  • کلم مرطوب را در تابه ای بزرگ بریزید ، درب آن را ببندید و روی حرارت متوسط بگذارید تا کلم بخار کرده و نرم شود. پس از 5 دقیقه، درب تابه را بردارید و 50 گرم کره، 2 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده و کمی نمک به آن اضافه کنید و گاهی آن را هم بزنید تا آب کلم کشیده شود و به روغن بیفتد.
  • گوشت پخته را نیز به کلم اضافه نمایید .
  • بقیه پیاز را با 2 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید تا طلایی شود، سپس آن را با گوشت و کلم مخلوط نمایید .
  • فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید و پنجره فر را روی پایین ترین طبقه بگذارید.
  • برنج را آبکش کنید(برای پخت پلو ها، برنج را کمی زودتر از روی حرارت بردارید).
  • کف قابلمه بزرگ 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و جهت ته دیگ، از نان لواش استفاده نمایید .
  • دو کفگیر از برنج را روی نان بریزید و مقداری از مایه گوشتی را روی برنج بریزید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مواد تمام شود و در آخرین لایه، برنج قرار بگیرد. سپس درب قابلمه را ببندید و 5 دقیقه روی حرارت بگذارید تا برنج بخار کند. 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده در گوشه ای از برنج بریزید . روی قابلمه را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید. قابلمه را در فر قرار داده و پس از 15 دقیقه، دمای فر را روی پایین ترین درجه تنظیم نمایید تا برنج 60-50 دقیقه دیگر دم بکشد(و یا برنج را روی حرارت کاملاً ملایم به مدت 1 ساعت ونیم دم کنید).
  • برنج را در دیس بکشید و 50 گرم کره آب کرده روی برنج بدهید و سرو کنید.
پ
برچسب ها:
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • نظرات و تجربیات شما
    نام:
    ایمیل:
    سایت شما:
    * نظری شما:

    قوانین ارسال نظر
    قوانین ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.