طرز تهیه کالباس خانگی

کالباس خانگی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۰۵-۰۲
710 بازدید
زمان مطالعه: 2 دقیقه

طرز تهیه کالباس خانگی طرز تهیه کالباس خانگی – مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی  سینه ی مرغ بدون استخوان  500 گرم  آرد ذرت  1 قاشق غذاخوری  زرده تخم مرغ […]


طرز تهیه کالباس خانگی

طرز تهیه کالباس خانگی – مواد لازم برای تهیه کالباس خانگی

 سینه ی مرغ بدون استخوان  500 گرم
 آرد ذرت  1 قاشق غذاخوری
 زرده تخم مرغ  1 عدد
 روغن مایع  2 قاشق غذاخوری
 سیر  2 یا 4 حبه
 هویج پخته شده متوسط  2 عدد
 خلال پسته 4 قاشق غذاخوری پر

طرز تهیه کالباس خانگی – ادویه های مهم کالباس

 ادویه کاری 1 قاشق چایخوری
فلفل قرمز  1 قاشق چایخوری
 نمک  1 قاشق غذاخوری (مراقب باشید زیاد نشود)
 فلفل سیاه  1 قاشق چایخوری
 پودر سیر  1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل  1 قاشق چایخوری
 پودر جوز هندی 1 قاشق چایخوری
 آویشن 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کالباس خانگی – روش تهیه کالباس خانگی

اول همه ی مرغ ها را تکه تکه کنید تا راحت تر میکس شود، سپس داخل مخلوط کن میکس کنید. زمانی که میکس شد ادویه ها را آن اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. سیر و زرده تخم مرغ و آرد و روغن هم اضافه کنید و هم بزنید، بعد که حسابی میکس شد، از مخلوط کن در بیاورید، هویج های پخته شده را نگینی خرد کنید و با خلال پسته به آن اضافه کنید و با دست یا قاشق حسابی ترکیب کنید سپس کل مواد را داخل قیفی که ماسوره ندارد بریزید و داخل وکیوم را با مواد پر کنید و سر و ته آن را با نخ پارچه ای محکم ببندید.توجه کنید که خیلی محکم باشد که داخل آن هوا نرود، بعد آن را داخل آب جوش بگذارید یک ساعت بپزد. بعد از پخت بگذارید سرد شود و بعد از آن یک روز داخل یخچال بماند. و بعد از آن می توانید راحت سرو کنید.

طرز تهیه کالباس خانگی – طرز تهیه کالباس با گوشت

برای طرز تهیه کالباس با گوشت هم می توانید به همین میزان و مواد لازم با این فرق که به جای مرغ از گوشت بدون چربی استفاده کنید در این صورت مراحل بالا را انجام بدهید و گوشت را 3-4 بار خوب چرخ کنید و مدت پخت آن ها باید بیشتر باشد.

اگر وکیوم کالباس ندارید از سلفون استفاده کنید، مواد را روی آن بریزید و لول کنید و زمان پخت دور آن را فویل بپیچید. این میزان ادویه برای این مقدار گوشت هست پس دقت کنید آن ها را کم یا زیاد نکنید.





پاسخی بگذارید