https://avaliha.ir

اولی ها آموزش انواع غذاهاطرز تهیه قارچ پلو
شناسه خبر :102321
جمعه, ۲۲ فروردین ۱۳۹۹
2895 بازدید
پ

طرز تهیه قارچ پلو باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه آموزش انواع غذاها مطلبی را در رابطه با قارچ پلو در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید . طرز تهیه قارچ پلو – مواد لازم برای تهیه قارچ پلو برای 6-5 نفر   برنج 4 پیمانه گوشت سر […]


طرز تهیه قارچ پلو

باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه آموزش انواع غذاها مطلبی را در رابطه با قارچ پلو در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید .

قارچ پلو

طرز تهیه قارچ پلو – مواد لازم برای تهیه قارچ پلو برای 6-5 نفر

 

برنج 4 پیمانه
گوشت سر دست یا ران بی استخوان 500 گرم
پیاز، خرد شده 1/2 پیمانه
روغن 1/3 پیمانه
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده 3 قاشق سوپخوری
قارچ 500 گرم
کره 50 گرم
آبلیمو 2 قاشق سوپخوری

طرز تهیه قارچ پلو – مراحل آماده سازی و طبخ قارچ پلو

  • برنج را حداقل از 2 ساعت قبل  خیس کنید.
  • گوشت را بعد از شستن، قیمه ای خرد کنید.
  • پیاز را داخل 2 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه متوسط با حرارت متوسط تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید . گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شود. آب گرم اضافه کنید تا روی گوشت را بپوشاند و درب قابلمه را ببندید. حرارت را کم کنید تا گوشت پخته شود و آب آن کشیده شود.اواخر پخت، نمک و 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده به آن اضافه نمایید.
  • قارچ ها را شستشو دهید و درشت خرد کنید.
  • داخل تابه ای، 2 قاشق سوپخوری کره را ذوب کنید. آبلیمو و قارچ های خرد شده را به کره اضافه نمایید و روی حرارت زیاد و یکنواخت تفت دهید، سپس به گوشت اضافه نمایید .
  • فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید. پنجره فر را روی پایین ترین طبقه بگذارید.
  • برنج را آبکش کنید.
  • کف قابلمه 2 قاشق روغن بریزید. برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده نمایید.
  • برنج و مایه گوشتی را لابه لا داخل قابلمه بریزید، طوری که در آخرین لایه، برنج قرار بگیرد. درب قابلمه را ببندید و 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید تا برنج بخار کند. 2 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده روی برنج بدهید. روی برنج را با کاغذ روغنی و فویل بپوشانید و قابلمه را در فر بگذارید. پس از 15 دقیقه، دمای فر را روی پایین ترین درجه قرار دهید و برنج را 40 دقیقه دم کنید(یا برنج را روی حرارت کاملاً ملایم به مدت 1.5 ساعت دم کنید).
  • برنج را در دیس بکشید. 50 گرم کره آب کرده روی برنج بدهید و سرو نمایید .

در صورت استفاده از قارچ های ریز دکمه ای، آنها را خرد نکنید و درسته اضافه کنید .

در صورت تمایل، می توانید به جای گوشت از 400 گرم سینه مرغ خرد شده استفاده نمایید . در این صورت، سینه مرغ را از 2 ساعت قبل با 3 قاشق سوپخوری روغن و 1/2 قاشق مربا خوری نمک مزه دار نمایید . سپس 1 عدد پیاز را با 3 قاشق سوپخوری روغن تفت دهید و مرغ را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا بپزد.قارچ سرخ کرده را هم به مرغ اضافه کرده و مطابق دستور بپزید

پ
برچسب ها:
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • نظرات و تجربیات شما
    نام:
    ایمیل:
    سایت شما:
    * نظری شما:

    قوانین ارسال نظر
    قوانین ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.