طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۰۴-۳۱
98 بازدید
زمان مطالعه: 4 دقیقه

طرز تهیه شیرینی دانمارکی در مهمانی ها و مراسمات شیک شیرینی خشک مرسوم نیست ، اما شیرینی دانمارکی متفاوت است و به دلیل مزه فوق العاده و خشک نبودنش پای […]


طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

در مهمانی ها و مراسمات شیک شیرینی خشک مرسوم نیست ، اما شیرینی دانمارکی متفاوت است و به دلیل مزه فوق العاده و خشک نبودنش پای ثابت بیشتر مهمانی ها و پذیرایی هاست . با ما همراه باشید تا طریقه تهیه شیرینی دانمارکی را در این مطلب برای شما بازگو کنیم .

شیرینی دانمارکی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی – مواد مورد نیاز برای شیرینی دانمارکی

تخم  مرغ 2 عدد
شیر 50 میلی
روغن  مایع 50 گرم
آرد 2 پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن صاف یا کره مارگارین 300 گرم
مایه خمیر فوری 1 قاشق غ
آب  ولرم 200 میلی 
آب لیمو 1 قاشق غ
رنده پوست لیمو 1 عدد
نمک مقداری
شیر 500 میلی
آرد نشا سته ذرت 50 گرم
شکر  100 گرم
وانیل 1 قاشق غ

پوست رنده شده لیمو می تواند به دلخواه باشد ، مواد قرمز رنگ برای کرم وانیل می باشد.منظور از قاشق غ یک قاشق غذاخوری کامل می باشد

طرز تهیه شیرینی دانمارکی – طریقه تهیه شیرینی دانمارکی

برای شروع داخل کاسه ای یک قاشق از شکر را با پودر مایه خمیر فوری مخلوط میکنیم و آب ولرم را به آن اضافه میکنیم و پس از مقداری مخلوط کردن روی ظرف را میپوشانیم و صبر میکنیم تا 5 دقیقه ای استراحت کند.در این فاصله روغن صاف قنادی یا کره را در داخل ظرفی رنده می کنیم و پس از آن داخل سلفون میریزیم و رویش را می پوشانیم و با دست و یا با وردنه به آن حالت میدهیم و به شکل مربع و یا مستطیل در میاوریم .کره باید مانند خمیر نرم باشد اما اگر در این فاصله به دلیل دمای اتاق کره آب شد آن را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار می دهیم تا از آب شدن آن جلوگیری کنیم.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی – درست کردن خمیر شیرینی دانمارکی

مرحله بعدی به سراغ درست کردن خمیر میرویم و داخل ظرفی پوست لیموی رنده شده را میریزیم و بعد آب لیمو را به آن اضافه میکنیم و بعد از آن یکی از تخم  مرغ ها را داخل ظرف میشکنیم و با هم زن مقداری مخلوط میکنیم .پس از آن روغن مایع را به آن اضافه میکنیم و به ترتیب ، شیر ،نمک و بقیه شکر را اضافه میکنیم. بعد از کمی هم زدن مایع خمیر ترش را به مواد مخلوط شده اضافه میکنیم و هم میزنیم.آرد را الک کنید و درهنگام الک کردن کم کم به مایه اضافه کنید و هم بزنید.سطح کار را با کمی آرد بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید و با دست آن را به مدت 10 دقیقه ورز دهید.بعد از اینکه خمیر نرم و لطیفی بدست آمد آن را داخل ظرفی قرار دهید و روی آن را بپوشانید و اجازه بدهید تا در دمای محیط نیم ساعت استراحت کند.در زمان استراحت خمیر ، باید کرم وسط شیرینی دانمارکی را آماده کرده و برای اینکار باید داخل ظرفی شکر را با آرد نشاسته ذرت و یک سوم از شیر سرد با هم مخلوط کرد و هم بزنیم.بقیه شیر را داخل ظرف دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و وقتی به جوش آمد ، کم کم  آن را به مایه کرم اضافه کنید و به سرعت هم بزنید.سپس مواد ر ا مجددا برمیگردانیم به ظرفی که شیر را جوشاندیم و روی حرارت قرار میدهیم و در حین حرارت آن را هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی مواد شروع کردند به حباب زدن آن را از روی حرارت بر میداریم.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی – مراحل مهم درست کردن شیرینی دانمارکی

مواد کرم را داخل ظرفی ریخته و وانیل را به آن اضافه کنید. بعد از مخلوط کردن روی مواد را با پلاستیک و یا سلفون بپوشانید. به سراغ خمیر میرویم و بعد از نیم ساعت استراحت با پشت انگشتان آن را کمی ورز میدهیم . بعد سطح کار را کمی آرد بپوشانید و خمیر را روی آن قرار دهید و با وردنه خمیر را از 4 طرف باز میکنیم و البته سعی میکنیم وسط خمیر کمی کلفت تر بماند .بعد کره آماده شده و نرم را وسط خمیر قرار میدهیم . در این مرحله دقت کنید که نرمی خمیر و کره در یک سطح باشند تا خمیر نشود. وقتی کره را وسط خمیر گذاشتیم ، چهار طرف خمیر را روی کره قرار میدهیم و کاملا کره را میپوشانیم. بعد با کمک وردنه با ضربات آهسته به خمیر ضربه میزنیم .بعد خمیر را با وردنه مقداری باز کنید تا به شکل مستطیل شود. در این مرحله باید خمیر باز شده را تا بزنید به این شکل که کمی نصف بیشتر خمیر را تا وسط تا بزنید و نصف دیگر آن را روی آن بیاورید.این مرحله را تا 6 بار باید انجام دهید و هر بار خمیر را به مدت 20 دقیقه داخل یخچال قرار دهید و بعد باز کنید و هر بار خمیر را از سمت دیگری تا بزنید.روی خمیر تا زده را بپوشانید و داخل یک سینی قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار دهید.بعد از 20 دقیقه مجددا با وردنه خمیر را باز کنید و تا بزنید تا 6 بار.در مرحله آخر که خمیر را با وردنه باز کردید باید ضخامت آن یک سانتی متر باشد.سپس دور خمیر را با چاقو و یا کاتر ببرید تا صافو یکدست شود. خمیر ها را در اندازه های یکسان به صورت مربع های کوچک ببرید و داخل آنها مقداری از مایع وانیل بریزید و ببندید و یا به هر مدلی که علاقه دارید خمیر را فرم دهید و به حالت شیرینی دانمارکی درست کنید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی – شیرینی دانمارکی خانگی

در داخل سینی را با کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر های آماده شده را با کمی فاصله در آن بچیند.پس از آن روی سینی خمیر را بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت 50 تا 60 دقیقه استراحت کند.یک عدد از زرده  تخم مرغ را هم بزنید و با قلمو روی خمیر شیرینی ها بمالید و یا مغز تخمه و یا هز چیزی که دوست دارید روی شیرینی ها بپاشید.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی – براق کردن شیرینی دانمارکی

فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت تنطیم کنید و شیرنی ها را در مدت 30 دقیقه در فر قرار دهیم تا پف کند وپخته شوند.سپس بعد از اینکه شیرینی ها طلایی شدند از آنها را از فر بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن باعسل رقیق شده و یا شربت بار روی شیرینی ها می مالیم تا براق تر شوند.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی – نکاتی در مورد شیرینی دانمارکی

شیرینی دانمارکی جزو کیک و شیرینی و شیرینی خشک است و زمان پخت و انتظار آن در حدود 50 دقیقه میباشد . شیرینی دانمارکی را می توانید در وعده دسر – سرو کنید . همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کنید .به این نکته توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .


برچسب‌ها, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,



نظرات

تاریخ: 21/11/1398
پاسخ

همچنین بخوانید

هم اکنون دیگران می خوانند

اگر بفهمید چرا این برادر میخواد قوی تر بشه ممکنه قلب تون پر از احساس بشه (فیلم)
جنجال مجسمه کریستیانو رونالدو در فرودگاه اختصاصی رونالدو با عکس
تعطیل شدن برنامه خندوانه و شب کوک در شبکه نسیم !!! + عکس
آلرژی و راه مقابله با آلرژی فصل بهار
عکس بازیگران در افتتاحیه کلینیک دندانپزشکی دکتر چلبیانلو
بهاره رهنما در آغوش پدر / عکس
بیماری سرطان جواد خیابانی و واکنش جواد خیابانی + عکس
فلسطین در فرانسه به رسمیت شناخته شد
عکس پروفایل چهارشنبه سوری 97
علیرضا بیرانوند در مسیر سوشا مکانی قرار گرفت