×
اخبار اقصادی و فرهنگی اخبار بین المللی اخبار پزشکی اخبار تکنولوژی اخبار جامعه اخبار حوادث اخبار سیاست خارجی اخبار سیاسی اخبار علمی و آموزشی اخبار فرهنگی و هنری اخبار کنکور و دانشگاه اخبار گوناگون اخبار ورزشی تصاویر خبری تیتر روزنامه
دنیای بازیگران شعر و ترانه فرش و گلیم فرهنگ زندگی مناسبت ها در ایران و جهان هنر و هنرمند هنرهای دستی اخبار فرهنگی و هنری تاریخ و تمدن
اخبار پزشکی ایدز و انواع اعتیاد بهداشت بانوان بهداشت کودکان بیماری ها و راه درمان پیشگیری بهتر از درمان تغذیه سالم داروهای گیاهی و طب سنتی رژیم درمانی ورزش درمانی
تور مسافرتی دانستنی های سفر عجایب گردشگری مکان های تاریخی ایران مکان های تاریخی جهان مکان های تفریحی ایران مکان های تفریحی جهان مکان های زیارتی ایران و جهان
اس ام اس هاس جالب بازی های محلی تصاویر جذاب و دیدنی خواندنی دیدنی داستان های خواندنی دنیای بازیگران دنیای ضرب المثل شهر حکایت فال و طالع بینی کارت پستال و تصاویر متحرک کاریکاتور و تصاویر طنز مطالب طنز و خنده دار معما و تست هوش
تزئینات عقد و عروسی شستشو ، نظافت ، لکه گیری مهارت های زندگی نکات مهم آشپزی نگهداری مواد غذایی هنر در خانه متفرقه
اخبار مد و ستاره ها دکوراسیون و چیدمان طلا و جواهرات لباس و کیف و کفش مد و مدگرایی
آرایش صورت آرایش مو سلامت پوست سلامت مو لوازم آرایشی
برای زندگی بهتر تست روانشناسی روانشناسی زناشویی روانشناسی کودکان فرزندان و امتحانات مشاوره خانواده والدین موفق
دانستنی های قبل از ازدواج نامزدی ، عقد و بعد از ازدواج کوچه پس کوچه های تفاهم رازهای موفقیت دانستنی های جنسی بارداری و زایمان دوران سالمندی
بازیگران بزرگان و مشاهیر خوانندگان ورزشکاران
آموزش انواع غذاها آموزش شیرینی پزی انواع مربا و ترشیجات خواص مواد غذایی غذاهای رژیمی نکات مهم آشپزی نگهداری مواد غذایی
شعر و قصه کودکانه سرگرمی کودکان روانشناسی کودکان رفتار از کودکی تا نوجوانی دانستنی های نوزادان خلاقیت در کودکان تغذیه کودک تعلیم و تربیت بیماری های شایع کودکان بهداشت مادر کودک بچه های سالم
کتابخانه مذهبی زندگینامه بزرگان دینی داروخانه معنوی اوقات شرعی اعمال مستحبی اصول و فروع دین احکام دینی احادیث و سخنان بزرگان آرامش سبز متفرقه دینی
اخبار تکنولوژی اختراعات جدید ترفندهای اینترنتی ترفندهای کامپیوتری گرافیک دستی و کامپیوتری موبایل ، لپ تاپ ، تبلت متفرقه اینترنت و کامپیوتر
آیا می دانید ؟ اخبار علمی چرا ، زیرا و چگونه رشته های تحصیلی زندگینامه شعرا و دانشمندان گزارش های علمی گیاهان ، حیوانات و آکواریوم نوآوری و کشفیات علمی
اخبار ورزشی تاریخچه رشته های ورزشی درمان با ورزش زیبایی اندام نتایج مسابقات ورزشی ورزش عمومی ورزشکاران
بازار خودرو تصاویر وسایل نقلیه جدول قیمت خودرو دنیای خودرو
سوپر استارها عکس اجتماعی عکس بازیگران عکس حوادث عکس حیوانات عکس خوانندگان عکس طنز عکس عاشقانه عکس ورزشی
کلیپ اجتماعی کلیپ حوادث کلیپ حیوانات کلیپ خنده دار کلیپ سرگرمی کلیپ عاشقانه کلیپ هنرمندان
تعبیر خواب
اس ام اس خنده دار اس ام اس عاشقانه اس ام اس مناسبتي
آهنگ پیشواز ایرانسل آهنگ پیشواز رایتل آهنگ پیشواز همراه اول
خانه » آشپزی و تغذیه » طرز تهیه شیرینی های بدون فر در خانه

طرز تهیه شیرینی های بدون فر در خانه

شرینی نخودچی

مواد مورد نیاز:

*ارد نخودچی: 1 لیوان
*هل: ۲ عدد
*شکر: ۱ لیوان
*کره: ۱ لیوان

طرز تهیه شیرینی:

برای درست کردن شیرینی نخودچی ابتدا باید اراد را در تابه تفت بدهید تا ان بوی خامی ارد گرفته شود و عطر خوبی از ارد بلند شود.
وقتی ارد به این مرحله رسید ان را از روی حرارت گاز بر میداریم تا کم کم سرد شود.

در مرحله دوم هل و شکر را اسیاب کنید تا حالتی یکدست به هر دو دهد و پودری شود، علت اینکه از ابتدا هل آسیاب شده استفاده نمیکنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.

در مرحله سوم کره را ذوب میکنید به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود چی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه میکنیم و با دست خوب مخلوط میکنیم تا به شکل خمیر شود. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر ۲ سانت پهن میکنیم و با قالب‌های دلخواه شکل میدهیم. روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب میکنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین میکنیم و در ظرف در دار تا مدت‌ها در یخچال نگهداری میکنیم.

باسلوق:

مواد مورد نیاز:

*نشاسته گل: ۱۵۰ گرم
*آب: دوونیم پیمانه
*جوهرلیمو: یک هشتم قاشق چای‌خوری
*شکر رژیمی: یک و یک‌چهارم پیمانه (شکر معمولی: ۵۰۰ گرم)
*پودر ژلاتین: یک قاشق سوپ‌خوری
*گلاب: دو قاشق سوپ‌خوری
*پودر نارگیل: به مقدار لازم
*مغز گردو: به مقدار لازم
*مغر پسته: به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی:

در مرحله اول نشاسته را با مقداری آب سرد مخلوط کنید. وقتی حل شد، حرارت را روشن کنید. جوهر لیمو را به آن اضافه کرده و مدام هم بزنید.

در مرحله دوم شکر را در بقیه آب می‌ریزیم. پودر ژلاتین را به شکر اضافه و وقتی حل شد مخلوط را به نشاسته اضافه می‌کنیم.

و در مرحله سوم  مواد را خوب هم می‌زنیم تا غلیظ شود، گلاب را اضافه کرده و خاموش می‌کنیم. پودر نارگیل را در ظرف ریخته و به اندازه یک قاشق از نشاسته را روی پودر نارگیل می‌ریزیم، بعد گردو و خلال پسته را داخل آن فرو می‌کنیم و مقداری پودر نارگیل روی آن می‌ریزیم. و در مرحله اخر در ظرف می‌چینیم و دو الی سه ساعت داخل یخچال می‌گذاریم.

نکات:

باسلوق خانگی را حتما در یک ظرف در بسته و داخل یخچال نگهداری کنید، در غیر این صورت خیلی زود خراب می‌شود.

شیرینی موزائیکی شکلاتی

مواد مورد نیاز:

*بیسکوییت پتی بور خرد شده: ۲ بسته
*کره: ۱۵۰ گرم
*پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری
*شکر: ۱/۲ لیوان پودر
*گردو: به میزان لازم
*شیر: ۱/۲ لیوان

طرز تهیه شیرینی:

در مرحله اول بیسکویت‌های پتی بور را به شکل قطعات کوچک خرد کنید (این کار را با احتیاط انجام دهید تا بیسکویت‌ها زیاد خرد و له نشوند. حداقل ۱ سانتی‌متر). مغز گردو را نیز ریز خرد کنید.

کره را ذوب کرده و شیر را گرم کنید.

پودر کاکائو، پودر شکر، کره ذوب شده و شیر گرم را داخل کاسه ریخته و خوب به هم بزنید تا مواد با هم مخلوط و یکدست شوند (شیر را حتما گرم کنید تا از ماسیدن کره جلوگیری شود).

سپس بیسکویت و مغز‌های خرد شده را داخل سس شکلات ریخته و به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید. روی سطح صاف سلفون پهن کرده و مواد را روی سلفون بریزید.

لبه‌های سلفون را روی مواد برگردانده و کیک را با دست به شکل سوسیس فرم داده و رول کنید.

شیرنی موزائیکی را حداقل به مدت ۲ ساعت داخل فریزر و روی سطح صاف قرار دهید تا فرم گرفته و آماده شود.

بعد از اینکه سفت شد از فریزر خارج کرده و سلفون را باز کنید. رول را داخل پودر نارگیل غلطانده، سپس با فاصله یک تا یک ونیم سانتیمتر از هم برش زده و در ظرف مناسب سرو کنید.

 

 

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*

كليه حقوق اين سایت متعلق به آژانس دیجیتال مارکتینگ نردبان مي باشد.