https://avaliha.ir

اولی ها آموزش انواع غذاهاطرز تهیه رشته پلو
شناسه خبر :102318
جمعه, ۲۲ فروردین ۱۳۹۹
2919 بازدید
پ

طرز تهیه رشته پلو باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه آموزش انواع غذاها مطلبی را در رابطه با رشته پلو در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید . طرز تهیه رشته پلو – مواد لازم برای تهیه رشته پلو برای 6-5 نفر    برنج 2 پیمانه گوشت سر […]


طرز تهیه رشته پلو

باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه آموزش انواع غذاها مطلبی را در رابطه با رشته پلو در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید .

طرز تهیه رشته پلو – مواد لازم برای تهیه رشته پلو برای 6-5 نفر 

 

برنج 2 پیمانه
گوشت سر دست یا ران بی استخوان 750 گرم
پیاز، خرد شده 1/2 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
زرد چوبه  1/4 قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده 3 قاشق سوپخوری
خرما 300 گرم
گردو، درشت خرد شده 1 پیمانه
کشمش پلویی(در صورت دلخواه) 1/2 پیمانه
کره 70 گرم
رشته پلویی 400 گرم

طرز تهیه رشته پلو – مراحل آماده سازی و طبخ رشته پلو

  • برنج را حداقل از 2 ساعت قبل  خیس کنید.
  • گوشت را شستشو دهید و درشت خرد کنید.
  • پیاز را داخل 3 قاشق سوپخوری روغن در قابلمه متوسط روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی گردد . سپس گوشت را بریزید و تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود و آب آن کشیده شود. زرد چوبه را اضافه کنید و آب گرم بریزید تا روی گوشت را پوشش دهد . درب قابلمه را ببندید و حرارت را ملایم نمایید تا گوشت پخته شود و آب گوشت کشیده شود. اواخر پخت، نمک و 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده به گوشت اضافه نمایید .
  • هسته خرما را خارج کنید و گردوی خرد شده را به جای هسته، داخل خرما قرار دهید و به مدت 1 دقیقه داخل 2 قاشق سوپخوری کره و 1 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده تفت دهید.
  • کشمش را شستشو دهید و 10 دقیقه با آب گرم خیس نمایید. سپس در صافی بریزید و کشمش آب گرفته را به خرما اضافه کنید .
  • رشته را به اندازه های 10-8 سانتی متری خرد نمایید .
  • فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت گرم کنید و پنجره فر را در پایین ترین طبقه بگذارید .
  • برنج را در آب جوش بریزید و اواخر پخت برنج، رشته را اضافه نمایید . پس از 3-2 دقیقه جوشیدن، برنج و رشته را آبکش کنید.
  • کف قابلمه بزرگ 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و برای ته دیگ از نان یا سیب زمینی استفاده نمایید .
  • مخلوط رشته و برنج را روی آن بریزید. درب قابلمه را ببندید و روی حرارت بگذارید . بعد از 5 دقیقه، بقیه زعفران دم کرده و 3 قاشق سوپخوری روغن داغ را روی برنج بدهید و درب قابلمه را با کاغذ روغنی و فویل پوشش دهید . سپس قابلمه را در فر قرار دهید. به دلخواه می توان گوشت را هم هنگام دم کردن برنج، لا به لای آن قرار داد. بعد از 15 دقیقه، دمای فر را روی پایین ترین درجه قرار دهید و برنج را 50-40 دقیقه دم کنید(یا می توانید برنج را روی حرارت کاملاً ملایم به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه دم کنید).
  • رشته پلو را در دیس بکشید و با گوشت، خرما و گردو تزیین کنید.
  • بقیه کره را با 2 قاشق سوپخوری آب گوشت داغ کنید و روی برنج بریزید و سرو نمایید .

در صورت تمایل، می توانید رشته پلو را با عدس یا لوبیای چشم بلبلی نیز درست کنید . در این صورت، 250 گرم عدس یا لوبیا چشم بلبلی را بپزید و آبکش نمایید . سپس همراه رشته، داخل برنج در حال جوش بریزید و آبکش کنید . بقیه مراحل را مطابق دستور ادامه دهید.در رشته پلو می توانید از ته دیگ پیاز استفاده نمایید . در این صورت، 250 گرم روغن کف قابلمه بریزید.کمی نمک بپاشید و به دلخواه 1/4 قاشق مربا خوری زعفران دم کرده یا نوک قاشق زرد چوبه اضافه نمایید .پیاز را به صورت ورقه های 1 سانتی برش دهید و کف قابلمه بچینید.

پ
برچسب ها:
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • نظرات و تجربیات شما
    نام:
    ایمیل:
    سایت شما:
    * نظری شما:

    قوانین ارسال نظر
    قوانین ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.