https://avaliha.ir

اولی ها آموزش انواع غذاهاطرز تهیه آجیل پلو
شناسه خبر :101980
جمعه, ۲۲ فروردین ۱۳۹۹
2959 بازدید
پ

طرز تهیه آجیل پلو باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه آموزش انواع غذاها مطلبی را در رابطه با آجیل پلو در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید . “آجیل پلو” مخصوص یکی از خوشمزه ترین غذاها به شمار میرود که با مرغ یا گوشت درست می شود. […]


طرز تهیه آجیل پلو

باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه آموزش انواع غذاها مطلبی را در رابطه با آجیل پلو در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید .

آجیل پلو

“آجیل پلو” مخصوص یکی از خوشمزه ترین غذاها به شمار میرود که با مرغ یا گوشت درست می شود.

طرز تهیه آجیل پلو – مواد لازم برای تهیه آجیل پلو برای 5 یا 6 نفر

برنج 4 پیمانه
سینه مرغ 1 عدد (700 گرم)
ران مرغ  2 عدد (500 گرم)
پیاز 1 عدد
نمک به میزان لازم
زعفران دم کرده 4 قاشق سوپخوری
آلبالو 500 گرم
شکر 300 گرم
کشمش 1/2 پیمانه
قیسی 200 گرم
کره 100 گرم
خلال بادام  1/2 پیمانه
خلال پسته 1/2 پیمانه
گردو، درشت خرد شده 2 پیمانه
روغن مایع 5 قاشق سوپخوری

طرز تهیه آجیل پلو – مواد لازم برای تهیه ته دیگ ماست

ماست 1 پیمانه
زعفران دم کرده 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ 2 عدد
پودر هل 1 قاشق مرباخوری
گلاب 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع یا آب کرده 3-4 قاشق سوپخوری
نمک به میزان لازم به میزان لازم

طرز تهیه آجیل پلو – مراحل آماده سازی و طبخ آجیل پلو

  • برنج را حداقل از 2 ساعت قبل خیس نمایید .
  • پوست سینه و ران را جدا کنید و سینه مرغ را از طول نصف کنید و هر کدام از نیمه ها را دوباره نصف کنید تا چهار قسمت گردد. تکه های مرغ را همراه پیاز خرد شده، نمک و 3 پیمانه آب در قابلمه متوسط روی حرارت زیاد بگذارید. پس از جوش آمدن، کف روی مرغ را بگیرید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ بپزد. اواخر پخت، 1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده اضافه نمایید .
  • هسته های آلبالو را در آورید و شکر را لابه لای آن بپاشید. 1/2  پیمانه آب داغ اضافه نمایید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید و گاهی هم بزنید تا شکر آب شود.
  • قیسی را بشویید و چهار قسمت نمایید . در صورت خشک و سفت بودن قیسی ها، آنها را 15 دقیقه در آب داغ خیس کرده، سپس آبکش کنید .
  • خلال بادام درسته را شستشو دهید و آن را 15 دقیقه با آب گرم خیس کنید و در صافی بریزید.
  • کشمش را 15 دقیقه در آب گرم خیس کنید.
  • داخل تابه، 2 قاشق سوپخوری کره را آب کنید. کشمش، قیسی، گردو، خلال بادام، خلال پسته را اضافه کنید و روی حرارت ملایم 2 دقیقه تفت دهید و1 قاشق سوپخوری زعفران دم کرده اضافه کنید .
  • فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد یا 350 درجه فارنهایت روشن نمایید . پنجره فر را روی طبقه پایین قرار دهید.
  • برنج را آبکش کنید.
  • کف قابلمه بزرگ 2 قاشق سوپخوری روغن بریزید و برای ته دیگ از نان، سیب زمینی یا ماست استفاده کنید.
  • برنج را روی ته دیگ بریزید و روی حرارت قرار دهید تا برنج بخار کند. 2 قاشق سوپخوری زعفران دم کنید و 3 قاشق سوپخوری روغن داغ روی برنج بدهید و درب قابلمه را ببندید .
پ
برچسب ها:
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • ,
  • نظرات و تجربیات شما
    نام:
    ایمیل:
    سایت شما:
    * نظری شما:

    قوانین ارسال نظر
    قوانین ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.