https://avaliha.ir

اولی ها آشپزیروش مزه‌‌ دار کردن ماهی
شناسه خبر :103874
چهارشنبه, ۸ مرداد ۱۳۹۹
495 بازدید
پ

روش مزه‌‌ دار کردن ماهی ماهی یکی از غذاهای لذیذ ، خوشمزه و پر خاصیت و مورد علاقه افراد زیادی در هر سنی است . در این مطلب از مجله اولی ها یک روش ساده ولی خوشمزه برای مزه دار کردن ماهی را به شما معرفی کنیم . روش مزه‌‌ دار کردن ماهی – روش […]


روش مزه‌‌ دار کردن ماهی

ماهی یکی از غذاهای لذیذ ، خوشمزه و پر خاصیت و مورد علاقه افراد زیادی در هر سنی است . در این مطلب از مجله اولی ها یک روش ساده ولی خوشمزه برای مزه دار کردن ماهی را به شما معرفی کنیم .

روش مزه‌‌ دار کردن ماهی – روش تشخیص ماهی تازه

ماهی کهنه بویی نامطبوع دارد و بهتر است که برای تشخیص تازگی ماهی با انگشت روی گوشت آن فشار دهید ، اگر هیچ اثری از گودی روی آن وجود نداشته و گوشت آن سفت باشد ، ماهی تازه است.

روش مزه‌‌ دار کردن ماهی – روش مزه دار کردن ماهی

  • برای طعم‌ دار کردن ماهی می توانید از چاشنی و ادویه‌ هایی مانند زعفران ، زردچوبه ، پیاز ، لیمو ، سیر ، رزماری ، زنجبیل ، تمرهندی و سرکه استفاده کنید .
  • ابتدا ماهی را با کمی روغن زیتون خوب ورز دهید تا روغن به خورد ماهی برود .
  • سپس لیمو ترش تازه یا آب نارنج را روی ماهی بچکانید .
  • زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه ماهی و میگو و مقدار کمی دارچین روی ماهی بپاشید و با استفاده از قلم مو به همه نقاط پخش کنید.
  • مقدار کمی رب نارنج یا رب انار را رقیق کنید و روی ماهی بریزید.
  • چند حلقه پیاز روی ماهی بگذارید.
  • به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی خوب مزه‌دار شود.
  • سپس می‌توانید به همین شکل در فر بگذارید یا آن را سرخ کنید.
مزه‌‌ دار کردن ماهی
مزه‌‌ دار کردن ماهی

روش مزه‌‌ دار کردن ماهی – نکات طبخ ماهی

  1. بهتر است آب  پیاز و سیررا گرفته و ادویه دیگر را درون آب سیر و پیاز رنده شده ریخته و ماهی را با آن طعم دار کنید.
  2. برای این‌ که ماهی هنگام سرخ کردن خرد نشود، بهتر است ابتدا قسمت بدون پوست را در روغن سرخ کنید، سپس قسمت پوست ماهی را سرخ کنید تا این اتفاق پیش نیاید.
  3. برای این که هنگام پخت ماهی در فر، پوست ماهی به سینی فر نچسبد، بهتر است ماهی را روی سینی تفلون بپزید یا سینی را چرب کنید و قدری آرد سمولینا یا آرد سوخاری درشت روی سینی بپاشید.
  4. نحوه یخ زدایی ماهی تاثیر زیادی در کیفیت پخت آن دارد.
  5. حتما ماهی را نیم ساعت قبل از پختن یا سرخ کردن طعم دار کنید.
  6. برای این‌که ماهی هنگام پخت (آب‌ پز) متلاشی نشود، بهتر است مقداری سرکه و نمک در آب جوش بریزید و ماهی را در آن بپزید.
پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظری شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.