https://avaliha.ir

اولی ها آموزش شیرینی پزیطرز تهیه خمیر پای و تارت (خمیر فونسه یا بریزه)
شناسه خبر :101935
چهارشنبه, ۸ مرداد ۱۳۹۹
114 بازدید
پ

طرز تهیه خمیر پای و تارت باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه  آموزش شیرینی پزی مطلبی را در رابطه با طرز تهیه خمیر پای و تارت در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید . طرز تهیه خمیر پای و تارت – دسر بعد از غذا بعضی […]


طرز تهیه خمیر پای و تارت

باشگاه خبرنگاران سایت تفریحی اولی ها سعی دارد در زمینه  آموزش شیرینی پزی مطلبی را در رابطه با طرز تهیه خمیر پای و تارت در اختیار شما قرار دهد . در این مقاله با ما همراه باشید .

طرز تهیه خمیر پای و تارت

طرز تهیه خمیر پای و تارت – دسر بعد از غذا

بعضی از پای ها فقط به عنوان دسر پس از غذا سرو می شوند، مانند انواع پای شیفون و پای پارفه وبرخی از انواع پای، هم به عنوان دسر و هم به عنوان شیرینی عصرانه قابل سرو می باشد .

خمیر پای تارت از آرد، کره وکمی آب یا شیر تشکیل خواهد شد . خمیر باید ترد و ورقه ای و به اندازه کافی پخته شود . پای و تارت با نام مواد میانی آن خوانده می شود، مانند پای سیب، تارت هلو، پای گلابی و… که خمیر اصلی آنها با اندکی تفاوت همان خمیر پای و تارت است، مواد میانی آنها مختلف است و به عنوان دسر و شیرینی عصرانه قابل سرو می باشد .

طرز تهیه خمیر پای و تارت – مواد لازم برای تهیه خمیر پای و تارت

 

آرد 250 گرم(1و 3/4 پیمانه)
نمک چند پر
کره 115 گرم (1/2 پیمانه)
پودر شکر 30 گرم (3 قاشق سوپخوری)
زرده تخم مرغ 1 عدد
وانیل 1/8 قاشق مربا خوری
شیر سرد یا آب سرد 80 میلی لیتر(1/3 پیمانه)

طرز تهیه خمیر پای و تارت – مراحل آماده سازی و طبخ خمیر پای یا تارت

  • آرد و نمک را با هم مخلوط کرده، کره را اضافه نمایید .
  • با نوک چنگال کره را به خورد آرد دهید تا زمانی که کره و آرد مخلوط شود.
  • مخلوط باید به شکل خورده نان دربیاید.
  • پودر شکر، زرده تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید، دوباره با چنگال مخلوط نمایید .
  • شیر سرد را به تدریج اضافه نمایید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آورید(خمیر را ورز ندهید).
  • خمیر را به صورت یک پارچه در آورید و روی خمیر را با نایلون پوشانده و آن را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه خمیر پای و تارت – نکته های ویژه

می توانید خمیر پای و تارت را بعد از آماده کردن و پیش از پخته شدن، داخل کیسه پلاستیکی به مدت دو تا سه روز در یخچال و یک ماه در فریزر نگهدارید . در این صورت زمان استفاده، خمیر را از یخچال یا فریزر خارج کنید و بگذارید در دمای اتاق نرم شود(برای نرم کردن خمیر آن را ورز ندهید).

خمیر پای پخته شده را می توانید داخل کیسه پلاستیکی، به مدت یک ماه در فریزر نگه دارید .

توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن شیر سرد یا آب، خمیر را ورز ندهید، زیرا باعث می شود خمیر به روغن افتاده و بعد از پخته شدن سفت و خشک شود.

پ
نظرات و تجربیات شما
نام:
ایمیل:
سایت شما:
* نظری شما:

قوانین ارسال نظر
قوانین ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر،تکرار نظر دیگران،توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی ، افترا و توهین به مسٔولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت < <دیوار خبر>>مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.