چند نکته برای بهتر کردن طعم قهوه

چند نکته برای بهتر کردن طعم قهوه
تاریخ انتشار: ۱۳۹۹-۰۴-۳۱
673 بازدید
زمان مطالعه: 4 دقیقه

چند نکته برای بهتر کردن طعم قهوه قهوه نوشیدنی مورد علاقه بین بیشتر  مردم جهان مخصوصا ایرانیان است. چنانچه شما نیز از طرفدارهای قهوه هستید . با جلوگیری از چند […]


چند نکته برای بهتر کردن طعم قهوه

چند نکته برای بهتر کردن طعم قهوه

قهوه نوشیدنی مورد علاقه بین بیشتر  مردم جهان مخصوصا ایرانیان است. چنانچه شما نیز از طرفدارهای قهوه هستید . با جلوگیری از چند اشتباه ساده، از خریدن و درست کردن قهوه با کیفیت و عالی لذت ببرید.طبق گفته سازمان بین المللی قهوه، مصرف این نوشیدنی پر کافئین هر ساله ۱۰ درصد افزایش می‌یابد. اگر می‌خواهید با درست کردن قهوه با کیفیت آشنا شوید و یک قهوه عالیدرست کنید این مطلب را تا آخر بخوانید.هنگام خرید دانه های قهوه آن را بو کنید اگر بوی سوخته، کپک زده، بوی نم یا هر بوی نا آشنای دیگری داشت بدین معناست که کیفیت قهوه راضی کننده نیست. پس از آن در طی فرایند تهیه تا نوشیدن قهوه اشتباه هایی را که خیلی از افراد مرتکب می‌شوند را مرتکب نشوید.

بهتر کردن طعم قهوه – خرید قهوه ارزان

اگر می خواهید قهوه با کیفیت بنوشید، در قیمت آن ولخرجی کنید. خرید قهوه با کیفیت با هزینه پایین غیر ممکن است و قابل ذکر است که قیمت نوشیدنی قهوه به طور مستقیم با کیفیت قهوه در ارتباط است.پس یک قهوه عالی نمی تواند فوق العاده ارزان باشد.توجه: بهتر است قهوه متوسط را از فروشگاه های تخصصی خرید کنید. به علاوه، یک فروشنده قهوه خوب می تواند به شما در انتخاب یک محصول با کیفیت کمک کند.

بهتر کردن طعم قهوه – استفاده نکردن از قهوه ساب

بسیاری از مردم مایلند زمان خود را برای خریدن دانه های قهوه و درست کردن آن هدر ندهند و از قهوه خرد شده آماده در فروشگاه ها استفاده می کنند، اما این کار اشتباه است. دانه های قهوه خرد شده ممکن است مدت زمانی طولانی داخل فروشگاه یا کافی شاپ مانده باشد، پس طعم و مزه واقعی خود را از دست می دهد. صرف نظر از اینکه شما چه نوع قهوه ای دوست دارید بهتر است دانه های قهوه را بخرید و با یک قهوه ساب در خانه آن را پودر کنید.به صورت کلی ۵ درجه آسیاب قهوه موجود است: درشت، متوسط، ریز، برای اسپرسو و پودر قهوه ترک. با توجه به نوع قهوه جوشی که دارید دانه های قهوه را درون قهوه ساب خرد کنید و بسابید و قهوه مناسب و با کیفیت را خود تهیه کنید. دانه های قهوه را بخرید و با یک قهوه ساب در خانه آن را پودر کنید

بهتر کردن طعم قهوه – توجه نکردنتان به دانه های قهوه

دو نوع قهوه اصلی عبارتند از: عربیا و روبوستا. عربیا دارای طعم ظریف تر است در حالی که روبوست تلخ تر و دارای کافئین بیشتری است.تفاوت قیمت این دو نوع قهوه بسیار قابل توجه است: قهوه عربیا ۲ برابر گرانتر از روبوستا است.در واقع دانه قهوه عربیا بزرگتر و دارای شکل بیضی هستند. دانه های روبوستا دایره ای شکل هستند. بنابراین، اگرچه لوبیا قهوه گرد و کوچک باشد، قهوه از نوع روبوستا است. همچنین در نوع قهوه عربیا نباید تراشه یا لکه‌هایی روی دانه‌های قهوه وجود داشته باشد.دانه قهوه عربیا بزرگتر و دارای شکل بیضی هستند

بهتر کردن طعم قهوه – چند نکته برای بهتر کردن طعم قهوه

قهوه خور‌های حرفه‌ای می گویند قهوه فقط سه هفته پس از بو دادن کیفیت خوبی دارد و  دانه های قهوه را به مدت طولانی پس از بو دادن نباید نگهداری نمود. آن ها می گویند بهتر است در زمان کمتری از دانه قهوه را استفاده کنید و از قهوه تازه با کیفیت بالا لذت ببرید.

بهتر کردن طعم قهوه – استفاده بیش از حد از آب برای درست کردن قهوه

دقت کنید موقع درست کردن قهوه بیش از حد آب نریزید، زیرا کیفیت قهوه شما را ازبین می برد. توصیه می شود به ازای هر یک گرم قهوه ده گرم آب استفاده کنید .

بهتر کردن طعم قهوه – تمیز نکردن مناسب دستگاه قهوه

دستگاه قهوه مانند هر نوع تجهیزات دیگر نیاز به تمیز کردن منظم دارد. تمیز کردن دستگاه قهوه ساز کمک می کند تا عطر قهوه حفظ شود و باعث جلوگیری از ورود باکتری ها به قهوه شما خواهد شد.

    بهتر کردن طعم قهوه – روش نگهداری اشتباه دانه های قهوه

    • نگهداری دانه قهوه در یخچال

    در داخل قفسه یخچال مواد غذایی با بو‌ها و طعم های مختلفی وجود دارد که می تواند روی طعم قهوه تاثیر نا مطبوعی بگذارد، چرا که دانه های قهوه به سرعت بو‌ها را جذب می کنند. تصور کنید چه اتفاقی می افتد اگر سوسیس در کنار ظرف قهوه قرار بگیرد!دانه های قهوه به سرعت بو‌ها را جذب می کنند

    • سرد خوردن قهوه

    باید قهوه را بلافاصله پس از درست کردن، بنوشید تا از طعم و گرمای مطبوع آن لذت ببرید. اگر قهوه بماند و خنک شود بسیار تلخ شده و تمام عطر و طعم خود را از دست می دهد.

    • اضافه کردن بیشتر از حد مواد افزودنی به قهوه

    قهوه یک منبع عالی آنتی اکسیدان است. تحقیق ها  امروزه نشان می دهد که اندازه آنتی اکسیدان‌ در قهوه با شیر یا بی شیر تفاوتی ندارد. از این رو، هر دو گزینه برای سلامت ما خوب است.ایده اضافه کردن شیر در قهوه ابتدا در فرانسه ظاهر شد. بی شک، شیر به نوشیدنی قهوه طعم خاصی می بخشد و کمی آن را سرد می کند و خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش می دهد. اما افزودن مقدار بیش از حد شیر یا شکر می تواند طعم حتی تازه ترین قهوه را خراب کند.

    • دانه های قهوه ۳ دشمن نابود کننده دارند

    هوا، نور و گرما. بسته بندی قهوه باید به گونه ای باشد که اجازه ورود هوا را به داخل ندهد. می توانید دانه های قهوه را درون ظرف شیشه ای یا فلزی در بسته نگه داری کنید.در مورد ظروف فلزی باید توجه کنید که زنگ زده نباشند. توجه داشته باشید که قهوه را درون پاکت پلاستیکی خریداری شده نگه ندارید و اگر قهوه را در بسته بندی کاغذی خریداری کردید، بهتر است که دانه های قهوه را در یک ظرف مناسب نگه دارید، زیرا هوا و بو‌ها می توانند قهوه را در کیسه کاغذی به آسانی خراب کنند.قهوه را درون پاکت پلاستیکی خریداری شده نگه ندارید

    • استفاده از فنجان های نا مناسب

    برای خوشمزه بودن طعم قهوه باید از نوع فنجان های خوب استفاده کنید. بهترین گزینه استفاده از فنجان های چینی یا سرامیکی با بدنه ضخیم است، زیرا این نوع فنجان‌ها طعم قهوه را برای مدت طولانی تری مرغوب نگه می دارد.توجه: پیش از ریختن قهوه در فنجان، فنجان را گرم کنید. این کار قهوه را خوشمزه تر می کند!برای لذت بردن از طعم قهوه باید از نوع فنجان های مناسب استفاده کنید





    پاسخی بگذارید