آیا می پنداری که جسم کوچکی هستی ؟ولی درون تو جهان بزرگی نهفته است.(امام علی علیه السلام)
خوش آمدید - امروز : جمعه ۱۹ آذر ۱۳۹۵
خانه » فناوری اطلاعات » آموزش مسدود کردن تبلیغات در تلگرام + اختصاصی کردن دعوت گروه تلگرام
آموزش مسدود کردن تبلیغات در تلگرام + اختصاصی کردن دعوت گروه تلگرام

آموزش مسدود کردن تبلیغات در تلگرام + اختصاصی کردن دعوت گروه تلگرام

آموزش مسدود کردن تبلیغات در تلگرام آموزش روش مسدود کردن تبلیغات تلگرام و دعوت شدن به گروه ها توسط اشخاص نامعلوم در تلگرام

اگر از اعضای نرم افزار ارتباطی تلگرام Telegram باشید حتما با این مشکل رو به رو شدید که ناخواسته و بدون اجازه به یک گروه تلگرام وارد شدید یا برای شما تبلیغات تلگرامی آمده و باعث رنجش شما شده است .

در این مطلب قصد داریم به شما روشی جهت مسدود کردن تبلیغات تلگرام و همچنین جلوگیری از ورود شما به گروه های تلگرامی ناشناس را آموزش دهیم .

تلگرام

تلگرام

در تلگرام قابلیتی کاربردی وجود دارد که اگر از پیام‌های تبلیغاتی و گروه‌هایی که بی‌اجازه اقدام به Invite کردن شما می‌کنند خسته شده‌اید می‌توانید دسترسی آن‌ها را برای این امر مسدود کنید.

با توجه به تعداد چند ۱۰ میلیونی کاربران ایرانی در شبکه‌ی پیام رسان تلگرام، بدیهی است که این شبکه به یک تریبون جدید برای تبلیغ دهندگان تبدیل خواهد شد و از همین حالا نیز شاهد پست‌های تبلیغاتی بسیاری مابین مطالب کانال‌های تلگرامی هستیم. اما در این بین برخی افراد سوجو نیز وجود دارند که ابتدا گروه‌های تبلیغاتی مختلفی می‌سازند و سپس بدون اجازه یا اطلاع، شما را نیز در آن‌ها Invite می‌کنند که طبیعتا امری آزار دهنده و به نوعی توهین آمیز به حریم شخصی هر کاربر به حساب می‌آید. به لطف ویژگی جدیدی که از نسخه‌ی 3.5 به تلگرام اضافه شد شما قادر خواهید بود تا یک بار برای همیشه به چنین مشکلی پایان دهید و بدون Invite شدن‌های بی اجازه، به فعالیت خود در تلگرام ادامه دهید.

 

مسدودسازی تبلیغات تلگرام

مسدودسازی تبلیغات تلگرام

برای این امر کافی است تا بعد از مراجعه به تنظیمات، به بخش Privacy And Security وارد شوید تا با گزینه‌ی جدیدی تحت عنوان Group که به این بخش اضافه شده است رو به رو شوید. در حالت عادی این گزینه روی Everybody قرار دارد و تمامی اشخاص می‌توانند اقدام به اضافه کردن شما به گروه‌های خود کنند. با لمس این گزینه، به صفحه‌ی دیگری منتقل می‌شوید که علاوه بر حالت Everybody، گزینه‌ای با عنوان My Contacts نیز در اختیار شما قرار گرفته است که می‌توانید با انتخاب آن، یک بار برای همیشه دسترسی افراد غریبه برای اضافه کردن شما به گروه‌ها را مسدود کنید.

بعد از انتخاب My Contacts، در پایین این بخش، گزینه‌ای برای استثناها وجود دارد که می‌توانید حالت انتخاب شده را، شخصی سازی بیشتری کنید. برای مثال ممکن است که تعداد مخاطبان شما زیاد باشد یا حتی در بین آن‌ها نیز افرادی وجود داشته باشند که عادت بد Invite کردن بی اجازه‌ی شما به گروه‌های مختلف را داشته باشند. از همین رو بعد از انتخاب گزینه‌ی My Contacts دو گزینه‌ی Always Allow و Never Allow به معنای “همیشه” و “هرگز” را در اختیار خواهید داشت. اگر این بخش را بدون تغییر رها کنید، از این پس تنها افراد حاضر در کانتکت‌های شما قادر به Invite کردن شما در گروه‌ها خواهند بود. اگر روی گزینه‌ی Never Allow لمس کنید می‌توانید تنها افرادی که دوست ندارید را از این امکان منع کنید و برعکس اگر از گزینه‌ی Always Allow استفاده کنید، می‌توانید تنها افرادی که مشکلی با Invite کردن آن‌ها ندارید را انتخاب کنید تا از این پس تنها کاربران مشخص شده قادر به دعوت شما به گروه‌های مختلف باشند.

امتیاز 1.00 ( 1 رای )
اشتراک گذاری مطلب

به این مطلب امتیاز بدهید :

 

 

به اولی ها امتیاز بدهید :

 

X بستن تبليغات
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب برای سایت اولی ها محفوظ است - سئو توسط سایت استوری SiteStory.net
Facebook | Instagram | Pinterest | Google+ | Twitter